21 juni, de start van de zomer! Binnen de Chinese geneeskunde staat de zomer bekent als het element vuur. De vuurkracht in jezelf weerspiegelt de zomerhitte, blijdschap, dansen, vrolijkheid en liefde. De opvlammende kracht van het leven, passie, plezier en opgewondenheid. Alles is in volle bloei, de natuur is volledig in zijn kracht.

Wanneer dit element in balans is dan voel je deze krachten in jezelf stromen. Teveel vuurkracht uit zich in overdreven blijdschap, hysterie en waanzin en bij te weinig vuurkracht, kun je nergens blijdschap in vinden. Het element vuur staat in verbinding met de energie het hart en de kleur rood.

Onderstaande behandelingen kunnen gereserveerd worden van 21 juni t/m 21 september.

Ritueel of the season
Spa Ritueel

Puur genieten van de rust en kalmte tijdens dit ritueel. Maak een keuze uit een van de heerlijk geuren:
Friss: Lemongras/Mint, Shen: Rozen/Vanille of Chi: Lotus Cherry/Amandel. Deze geuren komen tijdens het ritueel voorbij en laten je heerlijk ontspannen en wegdromen. Kom jezelf even heerlijk opladen met nieuwe verkwikkende energie.

Om je gedachtes los te kunnen laten en in de ontspanning te komen beginnen we met een reinigingsritueel voor de rug, nek en schouders. De plek waar vaak veel spanningen opgebouwd zitten en waar ook snel klachten verschijnen. Welke bestaat uit een rijke schuimreiniging en een fijne scrubmassage.

Hierna gaan we beginnen met de gezichtsbehandeling. Een schuimreiniging met Konyaku sponzen en een fijne scrub met pads. Onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen worden geëpileerd. Vervolgens breng ik je tot diepere ontspanning tijdens de edelsteen gezichtsmassage.

Edelstenen geven tijdens de massage hun unieke zuivere trilling en mineralen af aan de huid. Om zo blokkades op te heven en het energieveld te reinigen. Zo brengen we het lichaam weer in evenwicht en wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam geactiveerd. Spanningen en stress worden afgevoerd en vervangen door nieuwe, sprankelende energie. Ook het verkoelend effect van de edelstenen is een zeer fijne beleving in de warme zomermaanden.

Hierna breng ik een masker bij je aan en gaan we de losgemaakte spanningen afvoeren tijdens een hoofdhuid-haar massage waarbij ik gebruik maak van verschillende tools.

Vervolgens breng ik een heerlijke dagcrème bij je aan welke ik ga inmasseren met verkoelende edelsteen rollers en sluiten we het spa ritueel af met een heerlijk glas verse Tropical sunrise ice tea om weer vol frisse energie de dag voort te zetten. 

Prijs
90 min | € 74,50

BASIS

Basis gezichtsbehandeling

Een basis gezichtsbehandeling op de huid in balans te brengen.

De basis behandeling bestaat uit:

– Epileren van de wenkbrauwen.

– Oppervlakte reiniging.

– Diepte reiniging.

– Stomen en onzuiverheden verwijderen.

– Masker.

– Voedende dagcrème.

 

Prijs
60 min | € 54,95