21 december de start van de winter. Een seizoen om te reflecteren en te herstellen om vol energie aan de volgende periode te beginnen. De koude en kortere dagen laten ons meer naar binnen keren om uit te rusten en op te laden. 

Het seizoen met het water element en energie dat gericht is op nieren en blaas. Volgens de Chinese geneeskunde is de kleur blauw/zwart gekoppeld aan het element water. 

Neem wat gas terug en tijd voor jezelf om reserves op te bouwen voor het nieuwe jaar.

Onderstaande behandelingen zijn te reserveren van 21 december t/m 21 maart.

spa zen

Zen Ritueel

Heerlijk ontspannen en tot jezelf komen, alle spanningen en gedachtes loslaten. Bewust genieten in het hier en nu. Kom tot diepere ontspanning tijdens de Tui-na intro gelaatsmassage met warme kruidenstempels.

Gevolgd door het reinigingsritueel wat onder het stoomapparaat plaats vindt. Een rijke schuimreiniging met Konyaku sponzen en een fijne scrub met pads. Onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen worden geëpileerd. 

Daarna kun je heerlijk weg dromen tijdens de uitgebreide gelaatsmassage met warme kruidenstempels. Breng ik een voedend masker aan en kun je genieten van een hoofdhuid – oor massage en een voetdrukpunt massage.

Vervolgens wordt de huid voorzien van een dagcrème.

Voordat het Zen Ritueel wordt afgesloten kun je rustig bijkomen en genieten van een verse Feng Shui of Yoga thee.

Prijs
90 min | € 74,50

mahayana

Dreamy flowers

Laat je verleiden en onderdompelen door de heerlijke geuren Lila Hyacinten, Musk & Sandelhout. Laat je omarmen door de aangename warmte van de mani-stones.

Droom weg naar jouw happy place om je lichaam & geest weer in balans te brengen. Ervaar de sereniteit met dit wellbeing reinigingsritueel uit Buthan.

Genietend van een kopje verse Lemon Jasmine thee en een warm voetenbadje met etherische olie nemen we even de tijd om te ontsnappen uit de dagelijkse hectiek. Heerlijk in de ontspanning te komen en even al je gedachtes los laten.

Neem vervolgens plaats op de verwarmde massagetafel en ervaar body tapping van de achterkant van het lichaam om in diepere ontspanning te komen en de energie door je lichaam te laten stromen. Beleef een rijke schuimreiniging op de achterkant van het lichaam met de aangename warmte van de mani-stones.

Gevolgd door een ontspannende massage van de achterkant van het lichaam met warme olie en mani-stones, om in diepere ontspanning te komen. Ervaar de reinigende rug pakking met traditionele kruiden en Himalayazout om de huid intensief te voeden.

Een ritueel om even helemaal uit je hoofd & gedachtes te komen en te genieten in het hier en nu. 

*Let op: dit ritueel kun je niet ondergaan als je in verwachting bent of als je een notenallergie hebt.

Prijs
90 min | € 79,50

BASIS

Basis gezichtsbehandeling

Een basis gezichtsbehandeling om de huid in balans te brengen.

De behandeling bestaat uit:

– Epileren van de wenkbrauwen.
– Oppervlakte reiniging.
– Diepte reiniging.
– Stomen en onzuiverheden verwijderen.
– Masker.
– Voedend masker.
– Een voedende dagcrème.

Prijs
60 min | € 54,95