Lichaamsbehandelingen

Onze massagesalon is op de 1e verdieping, let op: er is geen lift aanwezig.

Waan uzelf in een oase van rust, ontspanning en de geurende wereld van essentiële oliën & de kracht van de natuur. De lichten gedempt, rustgevende muziek, verwarmde handdoeken en een verwarmde behandelstoel.

Een beleving & ontspanning voor het lichaam en geest, waarbij wij gebruik maken van natuurzuivere beauty producten.

Gun uzelf dit me-time moment en voel u als herboren.

Mahayana ritueel € 69,95
60 min
Heerlijke behandeling voor de koude wintermaanden.

Dit is een eeuwenoude ritueel uit Bhutan wat door de inwoners liefkozend Mahayana werd genoemd. Het ligt hoog in de Himalaya bergen verscholen tussen China en India.

Het reinigingsritueel starten we met een rijke schuimreiniger op de achterkant van het lichaam, gevolgd door een ontspannende massage met warme mani-stones. Tevens zit er een reinigende pakking met traditionele kruiden en Mimalayazout bij.

Ceylon ritueel € 69,95
60 min
Heerlijke behandeling voor het najaar!

Dit tempel ritueel is afkomstig uit het authentieke Ceylon, nu bekend als Sri Lanka. Waar de tempels en overweldigende groene natuur door de kolonisten als een ware schatkamer werd gezien.

Dit ritueel beginnen we met een zachte schommelde schudding van het lichaam om in diepe ontspanning te komen. Gevolgd door een rijke schuimreiniger van de achterkant van het lichaam. Een ontspannende golvende massage van de achterkant van het lichaam met een rijke shea butter. Gevolgd door een zachte zeezoutscrub om de dode huidcellen te verwijderen. En sluiten we het ritueel af met de heerlijke bodymist.

Uyuni ritueel € 69,95
60 min
Heerlijke behandeling voor de zomer!

Droom mee naar de warme weldaad van Bolivia. Deze oeroude behandeling laat u uw dagelijkse beslommeringen even vergeten.

Tijdens onze traditionele Uyuni treatment wordt er gestart met een zachte schuimreiniger en wordt er behandeld met Uyuni bundeltjes. Dit zijn bundeltjes gevuld met zout afkomstig uit de salar van de Uyuni. Met deze bundeltjes worden je spieren los gemasseerd.

Er wordt gescrub met een lavaklei gecombineerd met een pakking. Tevens wordt de huid verzorgd met de traditionele Uyuni verzorgingsproducten.

Let op: deze behandeling kunt u niet ondergaan als u in verwachting bent of een notenallergie heeft.

Klassieke body treatment
Genieten van een heerlijke manuele lichaamsmassage. Voor het stimuleren van de doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en het ontspannen van lichaam & geest.

60 min €50,00 (achterkant van het lichaam).
90 min €66,00 (voorkant & achterkant van het lichaam.

Hotstone body treatment
Genieten van de aangename warmte van de vulkanische basaltstenen, warme oliën in heerlijke geuren en de zachte aanraking door de wisselende massagegrepen.

60 min €50,00

Mommy to be treatment €65,-
75 min

Een zwangerschap brengt veel veranderingen en drukte met zich mee. Wij zorgen er graag voor dat u even uw hoofd leeg kunt maken en kunt genieten van een fijne behandeling. De zwangerschapsmassage wordt uitgevoerd in de zijligging. Let op: wij bieden geen massages aan tijdens het 1e trimester van uw zwangerschap.

  • Ontvangst met een heerlijk kopje rooibos thee en een warm voetenbadje.
  • Als u in de ontspanning bent gekomen kunt u genieten van een fijne massage van de achterkant van het lichaam (in zijligging).