Op 20 maart is het weer lente! De lente staat voor de ochtend, jeugd en een nieuw begin. Je hebt een sterke drang om tot ontplooiing te komen, te ontdekken en te groeien. Binnen de Chinese geneeskunde staat de lente bekend als het houtelement en de kleur groen. Hout heeft als belangrijkste functie om de energie goed door je lijf te laten stromen. In dit seizoen ervaar je de verkwikkende geur Lemon in onze room diffuser, Lemon reinigt lichaam, geest en de leef / werkruimte.

Het houtelement is de kracht die ervoor zorgt dat het leven vooruit gaat. De kracht & moed die groei en verandering brengt. Het houtelement staat in verbinding met de energie van de lever en galblaas. Wanneer deze energie uit balans is kan dit ervoor zorgen dat je sneller boos, geïrriteerd of depressief bent. Pak dus op tijd dat heerlijke momentje voor jezelf en boost your energy!

Alle onderstaande behandelingen zijn te beleven vanaf 20 maart t/m 21 juni.

spons

Ritueel of the season
A touch of energy

Heerlijk tot rust komen, je lichaam en geest laten ontspannen & ontgiften. Ervaar de verkwikkende werking van de heerlijke frisse geuren van Sinaasappel, Lavendel & Grapefruit. Deze geuren hebben een positief effect op je gezondheid en geven je een welverdiende energie boost!

We beginnen dit ritueel met een heerlijke verse Lemon Raspberry thee en een warm voetenbadje, even heerlijk in de ontspanning komen en al je gedachtes los laten. Tijdens dit ritueel kun je genieten van de heerlijke geur Sinaasappel, Lavendel & Grapefruit. Sinaasappel vrolijkt je op, Lavendel werkt rustgevend en  Grapefruit activeert de levenslust en beschermt de huid tegen veroudering. De perfect combinatie voor een ultieme boost!

Vervolgens mag je plaats nemen op de behandelstoel, en brengen we de verwarmde detox Algen pakking op de voetzolen aan. De detox Algen pakking werkt ontgiftend en geeft vitamines & mineralen af aan de huid.

Gevolgd door het reinigingsritueel wat onder het stoom apparaat plaats vindt. Een rijke schuimreiniging met Konyaku sponzen. Hierna brengen we een ACID peel aan, dit is een lichte fruitzuurpeeling met als resultaat een gladde en stralende huid! Onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen worden geëpileerd.

Daarna kun je heerlijk wegdromen tijdens de CHI – Lift  gelaatsmassage, dit is een bindweefsel massage met een hoog zen gehalte. Hierna brengen we de zuiverende Matcha (groene thee) masker aan en kun je alle spanningen loslaten en genieten van een hoofdhuid – oor massage.

Vervolgens voorzien we de huid van een serum welke we inmasseren met bindweefselrollers om de huid te verstevigen en op te peppen. Hierna brengen we de dagcrème aan. En sluiten we het ritueel af met bodytapping. Hiermee laten we de energie vrij door je lichaam stromen en heffen we eventueel blokkades op.

Zo ervaar jij een heerlijke boost om je dag energiek te vervolgen.

Prijs
90 min | € 74,50

spf4iiiaqqdigk2tl20220308224523

Bio kruidenpeeling

De bio kruidenpeeling is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit. De bio kruidenpeeling is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met zichtbaar resultaat.

Waarvoor kiezen voor de bio peel?

  • Sterk ontgiftend voor de huid.
  • Zorgt voor een fijnere poriënstructuur.
  • Zorgt voor een gladdere huid, strijkt droogte lijntjes glad.
  • Opfrissen van een doffe/vale huid (rokers) huid.
  • Verbeteren van het huidbeeld met puistjes/onzuiverheden/veel comedonen.
  • Kalmeren van een onrustige huid.
 
Prijs
60 min | € 69,95
BASIS

Basis gezichtsbehandeling

Een basis behandeling om de huid in goede balans te houden.

De behandeling bestaat uit:

– Epileren van de wenkbrauwen.

– Oppervlakte reiniging.

– Diepte reiniging.

– Stomen en onzuiverheden verwijderen.

– Masker

– Een dagcrème.

Prijs
60 min | € 54,95