Op 20 maart is het weer lente! De lente staat voor de ochtend, jeugd en een nieuw begin. Je hebt een sterke drang om tot ontplooiing te komen, te ontdekken en te groeien. Binnen de Chinese geneeskunde staat de lente bekend als het houtelement en de kleur groen. Hout heeft als belangrijkste functie om de energie goed door je lijf te laten stromen. 

Het houtelement is de kracht die ervoor zorgt dat het leven vooruit gaat. De kracht & moed die groei en verandering brengt. Het houtelement staat in verbinding met de energie van de lever en galblaas. Wanneer deze energie uit balans is kan dit ervoor zorgen dat je sneller boos, geïrriteerd of depressief bent. Pak dus op tijd dat heerlijke momentje voor jezelf en boost your energy!

Alle onderstaande behandelingen zijn te reserveren vanaf 20 maart t/m 21 juni.

spons

A touch of energy

Heerlijk tot rust komen, je lichaam en geest laten ontspannen & ontgiften. Ervaar de verkwikkende werking van de heerlijke frisse geuren van Sinaasappel & Citroenmelisse. Het heeft een positief effect op je gezondheid en geeft je een welverdiende energie boost!

We beginnen dit ritueel met een heerlijke verse thee en een warm voetenbadje, even heerlijk in de ontspanning komen en al je gedachtes los laten. Tijdens dit ritueel kun je genieten van de heerlijk frisse geur van Sinaasappel & Citroenmelisse. Sinaasappel geeft energie en motivatie, Citroenmelisse zorgt voor vermindering van stress en geeft je een positieve stemming. De perfect combinatie voor dat heerlijke verkwikkende gevoel!

Vervolgens mag je plaats nemen op de verwarmde detox algen rug pakking, ook je voeten ervaren deze fijne pakking. De detox algen pakking werkt ontgiftend en geeft vitamines & mineralen af aan de huid.

Gevolgd door het reinigingsritueel wat onder het stoom apparaat plaats vindt. Een rijke schuimreiniging met Konyaku sponzen en een fijne scrub met pads. Onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen worden geëpileerd.

Daarna kun je heerlijk wegdromen tijdens de uitgebreide gelaatsmassage. Brengen we de zuiverende Matcha (groene thee) masker aan en kun je alle spanningen loslaten en genieten van een hoofdhuid – oor massage.

Vervolgens voorzien we de huid van een serum welke we inmasseren met bindweefselrollers en brengen we de dagcrème aan. En sluiten we het ritueel af met bodytapping. Hiermee laten we de energie vrij door je lichaam stromen en heffen we eventueel blokkades op.

Zo ervaar jij een heerlijke boost om je dag energiek te vervolgen.

Prijs
90 min | € 74,50

spa zen

Zen ritueel

Heerlijk ontspannen en tot jezelf komen, alle spanningen en gedachtes loslaten. Bewust genieten in het hier en nu. Kom tot diepere ontspanning tijdens de Tui-na intro gelaatsmassage met warme kruidenstempels.

Gevolgd door het reinigingsritueel wat onder het stoomapparaat plaats vindt. Een rijke schuimreiniging met Konyaku sponzen en een fijne scrub met pads. Onzuiverheden worden verwijderen en de wenkbrauwen worden geëpileerd.

Daarna kun je heerlijk weg dromen tijdens de uitgebreide gelaatsmassage met warme kruidenstempels. Breng ik een voedend masker aan en kun je genieten van een hoofdhuid – oor massage en een voetdrukpunt massage.

Vervolgens wordt de huid voorzien van een dagcrème.

Voordat het Zen Ritueel wordt afgesloten kun je rustig bijkomen en genieten van een verse Fenh Shui of Yoga thee.

Prijs
90 min | € 74,50 

mahayana

Dreamy flowers

Laat je verleiden en onderdompelen door de heerlijke geuren Lila Hyacinten, Musk & Sandelhout. Laat je omarmen door de aangename warmte van de mani-stones. Droom weg naar jouw happy place om je lichaam en geest weer in balans te brengen. Ervaar de sereniteit met dit wellbeing reinigingsritueel uit Buthan.

Genietend van een kopje verse Lemon Jasmijn thee en een warm voetenbadje met etherische olie nemen we even de tijd om te ontsnappen uit de dagelijkse hectiek. Heerlijk in ontspanning te komen en je gedachtes even los laten.

Neem vervolgens plaats op de verwarmde massagetafel en ervaar body tapping van de achterkant van het lichaam om in diepere ontspanning te komen en de energie door je lichaam te laten stromen. Beleef een rijke schuimreiniging op de achterkant van het lichaam met de aangename warmte van de mani- stones.

Gevolgd door een ontspannende massage van de achterkant van het lichaam met warme olie en mani-stones, om in diepere ontspanning te komen. Ervaar de reinigende rug pakking met traditionele kruiden en Himalayazout om je huid intensief te voeden.

Een ritueel om even helemaal uit je hoofd & gedachtes te komen en te genieten in het hier en nu. 

* Let op: dit ritueel kun je niet ondergaan als je in verwachting bent of een notenallergie hebt. 

Prijs
90 min | € 79,50

spf4iiiaqqdigk2tl20220308224523

Bio kruidenpeeling

De bio kruidenpeeling is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit. De bio kruidenpeeling is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met zichtbaar resultaat.

Waarvoor kiezen voor de bio peel?

  • Sterk ontgiftend voor de huid.
  • Zorgt voor een fijnere poriënstructuur.
  • Zorgt voor een gladdere huid, strijkt droogte lijntjes glad.
  • Opfrissen van een doffe/vale huid (rokers) huid.
  • Verbeteren van het huidbeeld met puistjes/onzuiverheden/veel comedonen.
  • Kalmeren van een onrustige huid.
 
Prijs
60 min | € 69,95
BASIS

Basis gezichtsbehandeling

Een basis behandeling om de huid in goede balans te houden.

De behandeling bestaat uit:

– Epileren van de wenkbrauwen.

– Oppervlakte reiniging.

– Diepte reiniging.

– Stomen en onzuiverheden verwijderen.

– Masker

– Een dagcrème.

Prijs
60 min | € 54,95