21 september start van de herfst. In deze tijd van het jaar trekt de natuur zich langzaam terug en keren we intuïtief meer naar binnen. Een geschikte tijd om innerlijk bezig te zijn met thema’s loslaten, zelfwaardering en discipline. Het loslaten van wat oud en overbodig is en tegelijk te verzamelen en oogsten wat we hebben opgebouwd. Dit seizoen staat in teken van verandering.

Het element tijdens dit seizoen is metaal en de kleur wit, omdat alles is uitgebloeid en de balans kan worden opgemaakt. Kijk dus niet gek op als je wordt overvallen door een droevig of lusteloos gevoel. Ook kun je je even niet geaard voelen, want dat is precies wat er kan gebeuren als je metaalelement niet in balans in.

In de Chinese geneeskunde staan de longen en de dikke darm in de herfst centraal. De longen staan voor het innemen van nieuwe levensenergie en de darmen staan voor het elimineren van wat niet meer nodig is. In dit seizoen ervaar je de geur Ylang Ylang in onze room diffuser, Ylang Ylang ondersteunt een positief gevoel en werkt ontspannend.

Onderstaande behandelingen kunnen ervaren worden van 21 september t/m 21 december.

33459842_1903027883049828_2990520848428826624_n

Ritueel of the season
The power of nature.

Voor de ultieme ontspanning en stabiele gezondheid. Ontdek het beste van de natuur, Magnesium & Lavendel! Ervaar je vermoeidheid, onrust of stress? Kom tijdens dit ritueel tot rust en jezelf opladen met nieuwe energie.

Om je even af te sluiten van de dagelijkse hectiek starten we met een magnesium voetenbad en een vers kopje Dreamy Flowers thee. Gevolgd door de intro voet & been massage met vers gemaakte warme Lavendel & Magnesium stempels.

Vervolgens kun je genieten van de gezichtsbehandeling. Eerst een heerlijke ontspannende penselen reinigingsmassage en een fijne scrub welke plaats vindt onder het stoomapparaat. Onzuiverheden worden verwijderd en de wenkbrauwen worden geëpileerd.

Om vervolgens weg te dromen tijdens de gezichtsmassage waarbij je de warme hydra stempels op basis van Lavendel & lijnzaad ervaart. En maak ik gebruik van heerlijke warme Rozemarijn massageolie, welke zuiverend werkt voor lichaam – geest en stimuleert een positieve instelling.

Terwijl je huid geniet van een voedend masker kun jij volledig genieten van een ontspannende hoofdhuid- haar en oor massage om alle spanningen los te laten en in diepere ontspanning te komen.

Daarna laten we huid ontwaken met een verfrissende lotion en een dagcrème afgestemd op jouw huidconditie. Voel je na dit ritueel volledig ontspannen & herboren. 

Prijs
90 min | € 74,50

mahayana

Mahayana ritueel

Laat je verleiden en onderdompelen door de heerlijke geuren Lila Hyacinten, Musk & Sandelhout. Laat je omarmen door de aangename warmte van de mani-stones .

Droom weg naar jouw happy place om je lichaam en geest weer in balans te brengen. Ervaar de sereniteit met dit wellbeing reinigingsritueel uit Buthan.

Genietend van een kopje verse Lemon Jasmine thee en een warm voetenbadje met etherische olie nemen we even de tijd om te ontsnappen uit de dagelijkse hectiek. Heerlijk in de ontspanning te komen en even al je gedachtes los laten.

Neem vervolgens plaats op de verwarmde massagetafel, we starten met een intro hoofdhuid-haar massage om de laatste spanningen los te laten en in diepere ontspanning te komen. Beleef een rijke schuimreiniging op de achterkant van het lichaam samen met de aangename warmte van de mani-stones. 

Gevolgd door een ontspannende massage van de achterkant van het lichaam met warme olie en de warme mani-stones, om in diepere ontspanning te komen. Ervaar de reinigende rug pakking met traditionele kruiden en Himalayazout en sluiten we het ritueel af met een rijke bodylotion & bodymist om je huid intensief te voeden.

Een ritueel om even helemaal uit je hoofd & gedachtes te komen en te genieten in het hier en nu. 

*Let op: dit ritueel kun je niet ondergaan als je in verwachting bent of als je een notenallergie hebt.

Prijs
90 min | € 79,50

spf4iiiaqqdigk2tl20220308224523

Bio kruidenpeeling

De Bio kruidenpeeling is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht e glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit. De bio kruidenpeeling is een groene kruidenpeeling op basis verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met zichtbaar resultaat.

Waarvoor kiezen voor de bio kruidenpeeling.

– Werkt sterk ontgiftend voor de huid.
– Zorgt voor een fijne poriënstructuur.
– Zorgt voor een gladdere huid, strijkt de droogte rimpeltjes glad.
– Opfrissen van een vale/doffe (rokers) huid.
– Verbeteren van het huidbeeld met puistjes/onzuiverheden/ veel comedonen. 
– Kalmeren van een onrustige huid.

Prijs
60 min | € 69,95

BASIS

Basis gezichtsbehandeling

Een basis gezichtsbehandeling om je huid in balans te brengen.

Deze behandeling bestaat uit:

– Epileren van de wenkbrauwen.
– Oppervlakte reiniging.
– Diepte reiniging.
– Stomen en onzuiverheden verwijderen.
– Masker.
– Voedende dagcrème.

Prijs
60 min | € 54,95