Pedicure / Manicure

Petite pédicure € 22,50 (30min)
Desinfecteren van de voeten, knippen & frezen van de nagels, verwijderen van eelt.

Heb je veel eelt of twijfel je? Kies dan voor de base pèdicure.

Base pèdicure € 27,50 (45min)
Desinfecteren van de voeten, knippen & frezen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen, verwijderen van eelt en eventuele likdoorn. De behandeling wordt afgesloten met een voedende voeten crème.

Confort pèdicure € 32,50 (60min)

Desinfecteren van de voeten, knippen & frezen van de nagels, eelt en eventuele likdoorn verwijderen en de behandeling wordt afgesloten met een korte voetmassage.

Intens confort pèdicure € 44,95 (90min)

Desinfecteren van de voeten, knippen & frezen van de nagels, eelt en eventuele likdoorn verwijderen, Lakken van de nagels ( Let op! Dit is gewone nagellak) en de behandeling wordt afgesloten met een korte voetmassage

Incl. potje nagellak.

Spa pèdicure € 29,50 (45min)

Warm voetenbad met dode zeezout, voetenscrub, hydraterende voetpakking en een heerlijke ontspannende voetmassage.

Gelpolish

Wilt u mooi gelakte nagels waar u 6 weken lang plezier van heeft? Dan is gelpolish iets voor u! De gelpolish groeit uit met uw nagel. Tip: gebruik een paar dagen voor uw afspraak geen olie of andere producten op uw nagels. Dit omdat de nagel dan verzadigd raakt met olie en de gelpolish minder lang/goed blijft zitten.

Gelpolisch one color  € 24,50 (60min)

(Let op! Zorg dat uw nagels geknipt zijn, wij vijlen ze verder in vorm.)

Bovenstaande behandelingen kunnen niet als duo behandeling bij 2 specialisten geboekt worden. Uiteraard kunt u het wel aansluitend na elkaar boeken en dat jullie op elkaar wachten onder het genot van kopje thee met wat lekkers.

 

 

Base manicure

Deze behandeling starten we met het reinigen van de handen. Daarna gaan we de nagels in model vijlen en verzorgen we de nagelriemen met een heerlijke voedende olie. Gevolgd door het aanbrengen van een blanke nagellak, de behandeling sluiten we af met het aanbrengen van een verzorgende handcrème.

30 min € 18,95

 

Comfort manicure

Deze behandeling is een intensieve verzorging van uw handen!

We starten de behandeling met een heerlijke handscrub. Na het scrubben gaan we de nagels in model vijlen en verzorgen we de nagelriemen met een voedende olie. Gevolgd door een heerlijke lavendel paraffine handpakking ter hydratatie en voor mega zachte handen! Daarna brengen we de nagellak aan ( blanke lak of kleur lak naar keuze). En sluiten we de behandeling af met een verzorgende handcrème.

60 min € 34,95

 

Gelpolish 

Wilt u mooi gelakte nagels hebben waar u lang plezier van heeft? Dan is dit iets voor u!

Gelpolish is de nieuwste generatie gel en de nieuwste trend op nagelgebied.
Dit product combineert de eigenschappen van een gelnagel met die van een nagellak. U heeft keuze uit een groot assortiment kleuren en glitters.

Het product wordt aangebracht in dunne laagjes en wordt vervolgens uitgehard in een LED lamp. Het resultaat is prachtige nagels die twee tot vier weken blijven zitten ( dit is afhankelijk van de groei van de eigen nagel).

 

Gelpolish handen (nieuw) € 27,50

Gelpolish handen (+ oude verwijderen) € 27,50

Gelpolish handen en voeten (nieuw) € 48,50