Lichaamsbehandelingen

Ontspanningsmassage-classique
Een klassieke massage bevordert de gezondheid doordat tal van lichaamsfuncties worden gestimuleerd. Daarnaast heeft deze massage een zuiverende en compleet ontspannende werking. Door deze ontspannende werking wordt de spierspanning in het lichaam weggenomen.

Bodymassage classique 60 min € 39,50
Bodymassage classique 90 min € 52,50

Zwangerschapsmassage

De zwangerschap en de geboorte van je baby brengt vele veranderingen met zich mee. Tijdens deze negen maanden is je lichaam continu bezig zich aan te passen.

De hormonen kunnen zorgen voor bijvoorbeeld rugpijn, vermoeidheid en stemmingswisselingen. Klachten waar je veel last van kunt hebben. Door regelmatig een massage te ondergaan verminderen deze klachten, geeft het je ook nieuwe energie en beleef je natuurlijk een heerlijk rustgevend momentje voor jezelf!

Zwangerschapsmassage 60 min € 44,95

Ontspanningsmassage-hotstone
Wij dragen graag een steentje bij aan je welbevinden. Dit is een massage met warme basaltlavastenen. Door de combinatie van de masserende druk van de stenen, de warmte en de therapeutische eigenschappen van essentiële oliën is dit een weldadige ervaring voor lichaam en geest.

De Hotstone massage (thermotherapie) geeft energie en werkt diep op spieren in. Stimuleert bloed- lymfecirculatie en het stofwisselingsysteem – verlicht spanning – heeft een effectieve reinigende en zeer ontgiftende werking en vergroot het gevoel van welzijn. Het is een zeer unieke en intense beleving van relaxatie, met een langedurige nawerking!

Bodymassage hotstone 60 min € 42,00
Bodymassage hotstone 90 min € 55,00

Bodymassage bamboo
De bamboo massages zijn ontspannend en stimulerend, zeer geschikt als u energie en kracht nodig heeft! Deze massage helpt ook goed tegen vermoeidheid en stress. De massage bestaat uit een combinatie massage van klassiek en verwarmde bamboo stokken.

Bodymassage bamboo 60 min € 42,00

Body treatment Sen&Zo
60 min € 49,50
We nemen u tijdens deze behandeling mee met de unieke geuren van Sen&Zo, hierbij ervaart u de ultieme wellness beleving.

We starten met een heerlijke schuimreiniger op de achterkant van het lichaam. Gevolgd door de bodymassage classique of hotstone. Daarna wordt de achterkant van het lichaam voorzien van een heerlijke rijke bodybutter.

Wilt u de beleving thuis voortzetten? De producten die wij tijdens de behandeling gebruiken zijn ook los te koop. U krijgt hierbij als speciale Sen&Zo klant 10% korting op uw aanschaf.

Waxen
Onder of bovenbenen
€ 26.50
Onder en bovenbenen
€ 48.00
Rug of borst
€ 27,00
Rug en borst
€ 49,00
Bikinilijn
€ 19.95
Oksels
€ 19.95
Armen (onder armen)
€ 25.00
Armen (tot aan oksel)
€33,50

Bij Le Papillon is het mogelijk om duo-behandelingen te reserveren!