Gezichtsbehandelingen

Petite thèrapie
30 min € 26,50
Oppervlakte reiniging d.m.v een cleansing foam, diepte reiniging d.m.v een peeling, ozondampbad en onzuiverheden verwijderen, de behandeling wordt afgesloten met een dagcrème deze wordt afgestemd op uw huidtype.

Base thèrapie
60 min € 39,50
Tijdens deze behandeling ervaart u de heerlijke producten van Alcina. Tevens is deze behandeling optioneel uit te breiden met bijvoorbeeld verven van de wenkbrauwen/ wimpers of harsen van het gezicht, dit kunt u vooraf bij uw reservering vermelden of aangeven in het online systeem.

Oppervlakte reiniging d.m.v een cleansing cream, diepte reiniging d.m.v een peeling, ozondampbad en onzuiverheden verwijderen, epileren, masker en de behandeling wordt afgesloten met een dagcrème deze wordt afgestemd op uw huidtype.

U kunt deze behandeling ook zeer geschikt voor heren reserveren, wij passen dan uiteraard de behandeling aan, bijvoorbeeld het epileren laten we eruit en kunnen er een korte gezichtsmassage aan toevoegen.

Comfort thèrapie
90 min € 46,50
Oppervlakte reiniging d.m.v een cleansing cream, diepte reiniging d.m.v peeling, ozondampbad en onzuiverheden verwijderen, epileren, gezicht/hals-en decolleté massage,masker + een ontspannende hand-arm massage, ampul en de behandeling wordt afgesloten met een dagcrème deze wordt afgestemd op uw huidtype. Deze behandeling is eventueel uit te breiden met verven wenkbrauwen, wimpers of harsen bovenlip/kin. Dit kunt u aangeven onder het kopje opmerkingen bij uw reservering.

Het is mogelijk om de base madame therapie of de comfort therapie te upgraden!
Let op! Dit moet je in het online systeem er wel bijboeken.

Keuze uit:
Touch up make-up € 10,00
Voet & onderbeen massage € 12,50
Voetmassage en voetpakking (crème pakking) € 12,50
Paraffine handpakking € 7,50