Rituelen

*Let op! Onderstaande rituelen kunt u helaas niet ondergaan als u in verwachting bent. Neem daarvoor een kijkje bij onze andere heerlijke behandelingen.

Mahayana ritueel € 69,95
60 min

De gehele maand april & mei 2022 ontvangt u bij reservering van dit ritueel een Mahayana shower foam twv € 8,50 cadeau!

Een eeuwenoude ritueel uit het koninkrijk Bhutan, wat door de inwoners liefkozend Mahayana werd genoemd. Het ligt hoog in de bergen van de Himalaya verscholen tussen China en India.

Het reinigingsritueel wordt gestart met een heerlijke rijke schuimreiniger op de achterkant benen/rug – nek en schouders, gevolgd door een reinigende pakking met traditionele kruiden en de helende krachten van het Himalayazout. En de achterkant van het lichaam wordt gemasseerd met warme mani stones.

Het ritueel wordt afgesloten met een heerlijk voedende bodylotion & bodymist.

Laat u inpakken in deze eeuwenoude mystieke treatment en droom mee naar het bijzondere Bhutan.

Ceylon ritueel € 69,95
60 min

De gehele maand april & mei 2022 ontvangt u bij reservering van dit ritueel een Ceylon shower foam twv € 8,50 cadeau!

Dit tempel ritueel is afkomstig uit het authentieke Ceylon, nu bekend als Sri Lanka. Waar de tempels en overweldigende groene natuur door de kolonisten als een ware schatkamers werd gezien.

Het ritueel wordt gestart met een ontspannende schudding van het lichaam. Gevolgd door een zachte reiniging van de rug, nek – schouders en achterkant van de benen.

Daarna ondergaat u een zachte golvende massage van de achterkant van het lichaam met een voedende shea butter. Na de massage wordt de achterkant van het lichaam gescrubd met een zachte zeezoutscrub. Het ritueel wordt afgesloten met een heerlijke voedende body oil & bodymist.

Ontdek deze verborgen eeuwenoude treatment en droom mee naar het authentieke Ceylon.

*Let op! Heeft u een notenallergie? dan raden wij de Ceylon treatment heel sterk af!