Contact

Afspraak maken
U kunt uw afspraak zelf online inplannen, u kunt contact opnemen via onderstaand contact formulier of u kunt telefonisch contact met ons opnemen via 06-24625090. Om de rust tijdens de behandeling niet te verstoren, zijn wij soms niet in de gelegenheid de telefoon aan te nemen. Spreek dan uw naam en telefoonnummer in, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Annulering
U helpt ons enorm, als u verhinderd bent voor uw afspraak, ons dat minimaal 48 uur van te voren te laten weten! U zorgt er op deze manier voor dat andere klanten (en u zelf mogelijk in de toekomst) niet onnodig lang hoeven te wachten op de volgende afspraak!

Wijzigt of annuleert u binnen die 48 uur uw afspraak dan brengen wij 50% van de behandelkosten in rekening. Bij No-shows brengen wij 100% van de behandelkosten in rekening. Ongeacht uw reden.

Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer
Neem de halte centraal station Sneek, als u met uw rug naar het stationsgebouw staat steekt u de straat over en volgt u de bordjes centrum. Aangekomen op het Martiniplein loopt u de galiapromenade in en slaat u rechts af. U vind mij aan de rechterzijde van de straat.

Auto

U kunt parkeren op het Martiniplein voor de Rabobank, vanaf daar loopt u de galiapromenade in en slaat u rechts af. U vind mij aan de rechterzijde van de straat.

Salon le papillon
Scharnestraat 11
8601BB Sneek

info@lepapillonsneek.nl
06-24625090

 

* Verplicht veld

Acceptable file types: doc,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 2mb.

privacy policy

 

definitieve logo