Covid-19 huisregels

Welke regels gelden er voor u?

-Heeft u een afspraak voor epileren/verven, lash lift, manicure of pedicure? Dan is ons verzoek een mondkapje te dragen, deze dient u zelf mee te nemen en voor binnenkomst op te doen. Let op, dit is een verzoek namens ons, geen verplichting.

-Cliënten dienen zelf mee te nemen naar de afspraak: 1 grote badlaken voor over de behandelstoel en 1 handdoek om de bovenkleding te beschermen. Wil je toegedekt worden tijdens je behandeling? Neem dan even een fleece plaid oid mee.

-Bij mooi (droog) weer buiten plaats nemen. Bij slecht weer binnen.

-Bij binnenkomst handen desinfecteren, alle benodigdheden staan klaar op de balie.

-Kom alleen! Nee ook niet even snel met kinderen hoe kort je afspraak ook is. Kom je toch samen? Dan annuleren wij de afspraak en brengen we de kosten in rekening.

-Kom op afspraak.
Heb je alleen een vraag of producten nodig? Stuur ons dan een
mail/app of bel ons.

-Gepresenteerde producten niet aanraken, kijken met de oogjes haha. Als je een product wilt hebben pakken wij deze graag voor u.

-Wc alleen bij hoge nood gebruiken.

-Blijf thuis als je je niet 100% fit en gezond voelt. Hoe klein de klachten ook zijn! Kom je wel op je afspraak terwijl wij kunnen zien dat je niet 100% gezond bent dan annuleren wij de afspraak en brengen wij de kosten in rekening. Wij willen graag op een verantwoorde manier werken.

-Indien nodig annuleer je afspraak tijdig!Regels voor ons als team van Le Papillon
-Wij werken alleen als we 100% fit zijn.
-Wij wassen en desinfecteren continu onze handen.
-Wij dragen een mondkapje.
-Net zoals anders desinfecteren wij grondig onze instrumenten.
-Reinigen wij na iedere klant de behandelstoel, deurkrukken en andere oppervlaktes.

Wij hopen dat jullie de regels opvolgen voor jullie eigen gezondheid, voor onze gezondheid en die van onze dierbaren. Op deze manier hopen wij ook open te kunnen blijven voor jullie.